Kåta Brudar Kåta tjejer

23 årig tjej söker dig som knullkompis?

23 årig tjej söker dig som knullkompis?

Första gången jag träffa en knullkompis på det här viset med en annons. Har tidigare träffat och haft knullkompisar, men de har varit tidigare kompisar eller relationer. Nu tänker jag dock ta detta till en helt ny nivå. Som nybliven singel behöver få mina sexuella behov tillfredsställda. Vem är jag då? Jag är en 23 årig tjej, med brunt, ganska långt hår, svensk, blå ögon, har lite mullig och kurvig kropp. Rätt stora bröst och är helrakad. Jag är alltid mån om mitt utseende, har en god hygien, är frisk, ren och fin.  Är lite bisexuell, men det var ett bra tag sedan jag hade tjejsex. Har bara varit med tjej, men är nyfiken på att göra om det. Jag tycker om hård och våldsam sex, men behöver trygghet och känna respekt innan jag vågar leva ut det där lilla extra.

Vem är då du som jag söker? Du är en kille/man i åldern 22-40 år, eller kanske en kvinna i åldern 18-30 år. Oavsett kön så ska du vara svensk, mogen, seriös, ha respekt för mig, inte vara för på det, eller för hårdhänt. Du ska kunna respektera och veta vad ett nej är. Jag söker inte efter en seriös relation och det gör inte du heller. Jag tycker om det sensuella och romantiska i det mjuka förspelet, sexet som börjar försiktigt sen går över till våldsamt och vilt.  Jag vill inte ha bara ett engångsligg, utan söker en knullkompis som jag kan träffa regelbundet när vi har behov att tillfredsställa varandra.  Kanske vi kan ses på en fika först, innan vi myser?

/Skriv gärna till mig.

One comment

  1. Jag är 21 år, vältränad, svensk och romantiskt och sensuellt sex är det jag vill ha. Kontakta mig på snapchat så kan vi väl bestämma träff osv? 😉

    Snap: iamgabbe999

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.