Kåta Brudar Kåta tjejer

Är du en äldre välbevarad dilf så se hit!

Är du en äldre välbevarad dilf så se hit!

Söker efter en helsvensk man runt 35-50 år som kan ta hand om mina behov, främst i men till viss del även utanför sängen. Du ska vara frisk, renlig, lång, smal eller vältränad, ha glimten i ögat och ett charmigt leende som får mig att smälta. Ser gärna att du har ljust hår och blå ögon Men vill helst av allt ha en riktig, manlig dilf! Jag har aldrig haft någon man som är lite äldre så jag är ganska så nyfiken på att testa sex med en stark, mysig lite äldre man som doftar gott och är omhändertagande.

Jag vill ha en passionerad, kärleksfull man! En man som kysser och smeker mig ömt och får mig att känna mig som pappas lilla flicka! Du måste vara respektfull, vi träffas först över en fika för att se om vi klickar, gör vi det så tar vi det vidare därifrån. För mig är det oerhört viktigt med ömsesidig respekt och att vi tar hänsyn till varandra, det här ska vara en lek på bådas villkor. Jag vill bara ha någon som är reko och 100 % vettig, inga skumma gubbar tack!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.