Kåta tjejer

BBW söker knullkompis

BBW söker knullkompis

Hejsan! Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som nu söker efter en så kallad ”Friends with benefits” eller helt enkelt knullkompis. En kille som ska kunna umgås med mig både i och utanför sängkammaren. Det vill säga, kunna gå ut och käka på stan eller gå på bio eller lite vad som helst, så som vänner normalt gör.

Om du är intresserad, så skriv gärna ett svar till mig. Men om du bara skriver ett ”Hej, jag är intresserad.” så är det inte något intressant för mig. Eller om du skriver ”hej, kik?”. Nej, vill du verkligen få mig intresserad? Skriv då en liten presentation om dig själv. Vem du är, varför du vill träffa mig och var du kommer ifrån (ursprungligen!). Får du ett svar då, då vet du att jag är intresserad av dig! LYCKA TILL – PUSSAR

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.