Kåta tjejer

Extremt kåt tjej

Extremt kåt tjejDina vildaste fantasier?

Är en extremt kåt tjej som typ gillar allt som går att göra inom sex. Dock är jag nyfiken, vad är dina vildaste,galnaste, förbjudna fantasier du vill göra? Vilka har du gjort, vilka vill du gärna göra? Dömer ingen, skriv det du vill göra detaljerat så kanske vi kan ses? 😉 PS: Svarar endast om du har skrivit något av detta, skriver du bara ”hej läget” osv så klickar jag vidare direkt. Hoppas vi ses för snuskigt sex 😉

5 comments

  1. Vill fylla din fitta med min sperma och knulla dig efter jag kommit och se säden rinna ut. Knullar dig gärna hårt i smaken. Kik: Loskan123

  2. Jsg vill smeka dig o fingerknulla dig.ta dig bakifrån.oralt.analt.69.ej toa sex.ge dig en riktig långtradare där vu/vi kommer flera gånger.du suger upp den mens jag eggar tills du blir sprängkåt o bara skriker rakt i kåtvrål.TA MIG då först lommer jag in o fortsätter knulla dig i alla vinklar Tills vi utmattade faller i hop..laddar med ett glas vatten sen yar jag dig igen o igen hårdare o mer intensivt tills kuken av trötthet slaknar o vi faller i sömn.det ock allt du vill ska jag ge dig då vi möts

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.