Kåta tjejer

Icke-förpliktande sex

Icke-förpliktande sex

Hej folk -) Nu har jag varit här en liten stund och lagt in lite mer info, och jag tror att jag kommer att vara lite mer exakt om mig själv och vad jag söker den här gången!

Jag är en söt tjej på 28 år, jag är intresserad av det mesta till en viss gräns! Jag bor nära Göteborgsområdet, bryr mig inte om att nämna orten eftersom den inte är den största och vill hellre inte riskera att någon i min sociala cirkel känner igen mig, det här gäller min integritet – det ska därför också mycket till innan jag delar ut en massa bilder av mig själv.

Jag är inte billig på något sätt, faktiskt riktigt kräsen av mig, men har några sexuella fantasier som kanske någon av er skulle kunna hjälpa mig med? Jag är bisexuell och har haft långvariga relationer med båda könen (naturligtvis inte samtidigt). Och kanske är jag lite mer intresserad av att vara med tjejer än killar. Men oavsett så för mig är det bara sex och ingenting mer. Kanske så kan vi vara goda vänner med fördelar också.

Jag gillar också att vara ensam tjej i en trekant, med två killar, eller en trekant med två tjejer eller med båda könen. Men om du inte klarar av att jag är lite anonym och inte skickar en bild direkt, ja, då vet du inte vad du missar, förutom att jag är ljus, brunett (färgad), smal, blå ögon så KAN jag vara super snuskig! Skriv till mig om du vill börja med ett bra samtal, det kan mycket väl utvecklas till något mycket mer om du är något för mig!

xoxo

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.