Kåta tjejer

Jag letar efter Sveriges mest utsökta kuk

Jag letar efter Sveriges mest utsökta kuk

Hej, jag letar efter Sveriges mest utsökta kuk för härlig sex, och snuskiga upplevelser. Föredrar en stor, vacker och ihärdig unik kuk! Och sedan om den sitter på en yngre fräck kille med glimten i ögat som verkligen vet vad han gör är det ju ett stort plus.

Om vi också har något att prata om förutom sex, så är även det ett stort plus i min bok. Hatar slarv och har upptäckt att resan är minst lika viktig och fantastisk som målet. Kallt och kliniskt sex betyder inte något för mig – Det är därför det är viktigt för mig att du även har något att erbjuda mänskligt också.

Som utgångspunkt söker jag inte efter engångsligg men jag kan inte förneka att detta kanske kommer att hända. Naturligtvis föredrar jag en mer långvarig sexrelation med någon som har tid och önskan länge och ofta!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.