Kåta tjejer

Jag söker en kk, är det du?

Är en tjej som helt enkelt söker efter en kk. Har sökt innan, men inte riktigt hittat det där lilla extra. Du är av svenskt ursprung och mellan 35 och 45 år. Välvårdad, hel och ren och rakad både upptill och nertill. Är svag för tatuerade ”manliga” män så är du det så är det en bra början 🙂 Du kan förflytta dig till där vi bestämmer att ses. Kondom är givetvis helt naturligt för dig. Tobaksfri är du med. Finns det en sån man här? Skriv i så fall en text som gör mig nyfiken.

Klicka här för att svara på annonsen!

3 kommentarer

    1. hallo där jag är den du söker älskar o slicka knulla länge med min 20 cm kuk då menar jag hella natten o älskar anal sex, jag är dominant , hör av dig .. jag kan boka hotell till oss om du inte ha bra plats kram av tuffkille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *