En naturligt kåt hemmafru
Kåta damer

Jag vill inte alltid knulla mig själv med en dildo!

Hej mina herrar, jag är en totalt underknullad hemmafru från Söderhamn, d.v.s. jag har inte haft en kuk i min fitta på 4 veckor nu och jag vill inte alltid behöva nöja mig enbart med en dildo. Hör av dig till mig om du vågar knulla en naturligt kåt hemmafru i båda hålen utan tabun.

Förresten, jag gillar verkligen när du rör vid mig hårt. Min undergivna sida kommer fram när jag blir riktigt kåt och du kan sedan knulla mig hårt i båda hålen. Hårda analknull är verkligen vad jag vill ha. Mitt rövhål är alltid väl uttänjt eftersom min dildo ofta är där och hälsar på.

Du kan också jobba hårt med mina fasta naturliga bröst och verkligen knåda, dra och nypa. Om jag inte gör som du vill så slår du mig några gånger, så upptäcker du att det gör mig ännu kåtare!

Jag tycker bäst om när du sprutar i mina hål utan kondom! Jag är fixerad vid det och vill känna din sperma i mig! Inga nonsens, om du är frisk kan du knulla mig utan kondom. Oroa dig inte, jag går på p-piller och vill inte bli gravid. Men bara tanken på att ha sex utan kondom gör mig riktigt kåt!

Så om du känner för att knulla med en hemmafru-fitta, så hör av dig nu!

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *