Kåta Brudar

Kåt tjej i mina bästa år

Kåt tjej i mina bästa årFinnes: Sexig, trevlig, seriös, diskret kåt tjej i mina bästa år, singel, spontan, oblyg, god lyssnare, pratsjuk ibland, kåt för det mesta.

Sökes: Gift/upptagen man som behöver en älskarinna, god vän, du är 100% seriös, oblyg, diskret, spontan, aningen dominant i sovrummet. Jag trivs så bra med mitt singel liv och vill inte trassla in mej och få känslor för någon och om du är gift/upptagen så vet jag att du har din kvinna som du stannar hos och därför kommer du inte att förälska dej i mej utan vi leker på lika villkor helt utan krav. Låter det intressant och spännande så skriv en rad till mej, hoppas du finns!!!

11 comments

 1. Kille på 23 år här som är helt rätt person för dig! Chattar gärna lite med dig först så vi känner att vi kommer överens om du har kik eller liknande 🙂
  Ciao

 2. Jag har inte knullat på över 2år.frun har andra intressen.48år o sexuellt törstande sten kåt man från löping

 3. Jag spricker av sextörst.min fru e underbar men jag vill ha mer spännande o skön sex med dig.uppfyll min dröm att få knulla hela natten o får knulla dig bakifrån vore en dröm o att slicka dig.pulla dig få dig att vråla i välbehag.jag gör vad du vill för att få knulla dig.du gjorde min kuk hård direkt. Min kuk säger ja ock det gör jag med ring 0703-036848

 4. Gift 48årig stenkåt och uthållig.med Hård kuk som står o väntar på dig.
  Analt.vaginalt.oralt.mjuksex.hårdsex.allt som du voll ha o lan tänka dig.
  Ring 0703-036848 Köping

 5. Tjena använder Du kik så kan vi börja där ifrån.
  Är en sambo kille som söker hemliga vänner på sidan av.
  Skriv till karlskoga_kille på kik

 6. Du e precis vad jag söker!
  Vill ha någon att knulla med å gillar att va dominant. Har bilder på mig jag kan skicka och vi kan prata mer detaljer via mail.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.