Kåta tjejer

Kvinna med former söker man

Kvinna med former söker man

Jag är en kvinna med former som du borde kunna läsa dig till här… Jag gillar att göra något tillsammans med män i vardagen och i sängen. Har en svaghet för slampiga kläder och stilettklackar… Förväntar av dig att du gillar tvål och vatten, som jag själv kan … Älska en ren doftande man….

Jag letar efter en enda kille som kan träffas för sex när det finns tid och lust, någon som är min egen ålder plus minus några år, det skulle vara en stor fördel om du kommer från Stockholmsområdet eftersom jag inte är mycket för att köra fram och tillbaka. Jag är inne på det mesta inom sex bara det är trevligt, skönt, härligt och varierat så jag är med… Är förmodligen lite gränsöverskridande och experimenterar gärna… Nyfiken på att bli medlem klubben?

Jag är dock inte direkt intresserad av något extremt eller bisarrt som nålar, blod, djur, barn, eller saker som hör hemma på toaletten.

Jag är ofta inloggad men sitter inte vid datorn hela tiden. Svarar på meddelanden när jag har tid… så är inte säker på att jag kommer att skriva tillbaka så fort jag har läst ditt svar …

Ha en bra dag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.