En sexig mamma med kåt dotter
Kåta Brudar

Letar du efter sex med mor och dotter?

Hej, vi heter Sylvia och Maria och vi söker män som vill ha sex med både mor och dotter. Jag heter Sylvia och är 48 år gammal. Min dotter Maria har precis fyllt 22 år. Hon har precis slutat skolan och hänger nu mest hemma.

För lite fickpengar kan du ha kul med oss så länge du vill. Vi är öppna för allt, föredrar det hårdare könet. Gillar också att hångla med varandra om du gillar det. Du är välkommen att titta på oss om det tänder dig.

När det gäller sex är vi absolut flexibla. Skriv bara till oss vad du förväntar dig av en mor och dotter på en sexträff. Vilka är dina preferenser, har du någonsin gjort det med två kvinnor samtidigt. Om så är fallet, var åldersskillnaden mellan de två lika stor som vår? Varför skulle du vilja ha två kvinnor i sängen i olika åldrar?

Sexig mamma med kåt dotter

Vi tenderar att föredra de mer mogna männen, så från 40 och uppåt. Män med erfarenhet, män som vet vad bra sex är och kan hålla ut länge. Vi två kommer att se till att det blir en oförglömlig sexupplevelse för dig.

Just nu bor vi i Göteborg, men snart flyttar vi. Dock inte långt bort, utan till Stockholm. Vi kan ta emot besök, en man eller pappa som skulle kunna störas av våra aktiviteter har inte funnits här på länge som tur är. Så då ser vi fram emot meddelande, vi kommer att svara på allt som låter normalt och inte är under bältet.

Hoppas vi ses då.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *