Kåta Brudar Kåta tjejer

Manliga lärare eller professorer sökes!

Manliga lärare eller professorer sökes!

Hej! Jag går i tvåan i gymnasiet, och har sen typ högstadiet varit intresserad av en del av mina lärare på ett sexuellt vis. Jag är själv väldigt utåtriktad och social och när jag har karismatiska och härliga lärare blir jag nästan alltid förälskad eller mer som besatt, beroende på hur man nu vill se det.

Jag dagdrömmer ofta om sådana lärare, fantiserar, försöker komma på idéer om hur jag ska kunna ”förföra” honom. Flörtar en hel del gör jag också, frikostigt och med inlevelse. Det jag söker efter här är en person som är eller har varit lärare, vilken ålder du har är oviktigt.

Jag är intresserad av att snacka om sexuella tankar och fantasier du har, eller har haft, om elever Jag vill veta vad som skulle funka för att förföra dig, du kanske kan ge mig tips eller helt enkelt bara vill höra om mina tankar och erfarenheter. Om vi sen gör det i verkligheten eller över chatt spelar ingen större roll för mig, vi gör det som funkar bäst för oss båda!

Hoppas vi hörs.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *