En kvinna med en kåt pissfitta
Kåta damer

Pissfitta från Kävlinge söker män med kissfetisch

Hej killar, jag är Peggy från Kävlinge, jag är 48 år och skild! Jag har alltid varit en kåt pissfitta med en förkärlek för kissfetisch, men det var något som min ex-man aldrig förstod sig på. När jag ville ha kåta kisslekar tog han avstånd från mig. Jag söker män här från 25 års ålder som precis som jag känner för kisslekar med ömsesidigt pissande på varandra.

På en sexträff får du en kissdusch av mig

Jag har länge drömt om att jag får ge en sexpartner en kissdusch. En sån riktigt varm gulddusch där du kan lägga dig i badkaret med mig så sätter jag mig på huk över dig och låter hela blåsan tömmas över dig. Jag vill pissa över hela dig från dina fötter över magen upp till ansiktet. Om du gillar det kan du också få dricka det läckra kisset och frossa i det! Vi kan också göra det tvärtom och jag vältrar mig i ditt piss som en gris.

Kissa som förspel!

Men jag vill också bli knullad under tiden eller efteråt! Dessa kisslekar gör mig så kåt att jag antingen måste smeka min klitoris tills jag kommer eller så knullar du mig under tiden vi njuter av varandras kiss. Som en kissfantast vill jag naturligtvis bli knullad av dig utan kondom. Så du kan knulla alla mina hål utan kondom.

Om du är en kåt kissälskare kommer vi att ha det trevligt hela natten med våra heta kisslekar. Vad tror du? Gillar du mig och är sugen på en het kissdejt?

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *