Kåta tjejer

Sex med mera

Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att få tag i en helt vanlig svensk man/kille att njuta av livet med. Någon som tycker att det är ok att träffas och kolla kemin innan du tror att jag vill ligga med dig. Med rätt man/kille så kommer det inte bli tråkigt kan jag lova. Du är singel, hel och ren och ingen gubbe. Du älskar dig själv och har inte svårt att föra normala samtal irl eller via telefon. Vill bara att du ska vara normal, gilla livet och förhoppningsvis gilla mig. Jag älskar sex, men inte med vem som helst helt utan känsla. Söker en långvarig relation som kan bli ett förhållande. Du uppskattar även att umgås med mig utanför sängen. Jag är mullig och kvinnlig och tycker om mig själv. Har inga hämningar. Skriv något genomtänkt för eventuell dejt. Jag väntar…

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.