Kåta Brudar Kåta tjejer

Söker efter en snygg, sexig hunk

Söker efter en snygg, sexig hunk

Det är alltid kallt, trist och mörkt Sverige. Finns det någon härlig man som vill ta ut mig på en drink, ha lite trevligt och förhoppningsvis tar vi sen det vidare hem till dig eller på hotell. Söker efter en lång, stilig, vältränad och vettig karl som inser att innan sex kan man faktiskt ha en trevlig konversation. Tänder lika mycket på intelligens som på utseende. Förhoppningsvis tycker vi att det ”finns” någonting mellan oss och att det pirrar i kroppen så vi kan ta det vidare till sängen. Jag är inte intresserad av gubbar eller småpojkar. Jag vill ha en riktig man både och i och utanför sängen. Jag har alla kurvor på de rätta ställena. Jag är själv 170 cm och gillar höga klackar så mannen måste vara minst 180 cm. Kram till alla där ute i mörkret.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.