En mogen, kåt kvinna på 63 år
Kåta damer

Underdånig slav från Göteborg

Hej där ute, jag är en mycket undergiven slav som letar efter en ny Dom. Min gamla har tyvärr sagt hejdå, så  gått till livet efter detta. Jo, så kan det gå och ibland kommer det snabbare än man tror. Plötsligt sitter man där utan man och läser erotiska kontaktannonser på internet. Jag hade inte drömt det heller.

Nåväl, låt oss prova det. Ville först lägga ut en annons i tidningen och leta efter en fetischflirt där, men internet tycker jag är mer lämpat för detta. Vilken man letar efter en ny sub, för enstaka fetischmöten eller kanske mer?

Jag är en mogen kvinna på 63 år, 1,67 m lång och väger 76 kg. Som ni lätt kan se på bilden älskar jag de hårda grejerna. Även mina bröst är genomborrade, liksom min näsa och örsnibbar. Jag utrustade min fitta för länge sedan med varma ringar som jag byter hela tiden. Jag har en stor samling sexiga intimsmycken.

Min förre detta Dom gav mig allt detta. Han tyckte också att det var helt fantastiskt. Vikter ingår för att göra blygdläpparna ännu större. Jag är fortfarande villig att lära mig och accepterar gärna alla nya saker. Jag har lite slut på idéer just nu.

Även mormor är fortfarande kåt

Även om de flesta av er säkert letar efter yngre kvinnor så är jag fortfarande riktigt kåt i sängen. Kanske, eller berätta för mig med säkerhet, att mina bästa tider ligger bakom mig, men min kropp är fortfarande imponerande och är framför allt alltid redo.

Dessutom kan du alltid ta mig, mens, risk för graviditet, inget av det finns hos mig längre. Så kom till mormor, hon väntar redan med längtan på ditt meddelade. Så kära ni, hoppas vi ses snart.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *