Kåta tjejer

Vill bli ordentligt dominerad

Vill bli ordentligt dominerad

Jag vill bli knullad och ordentligt använd, både hårt och länge, som en liten slampa av någon man som är dominant och verkligen kan sin sak, gärna sex där inslag av stryptag, smisk, deepthroat och ”tvång” finns med i bilden, men det är något vi kan diskutera allt eftersom, dock är det jag som bestämmer helt och hållet, är mycket undergiven i sängen men låter mig inte bli trampad på för det.

Du ska gärna kunna knulla länge och vara medveten om att din orgasm är sekundär efter min. Men när jag är helt nöjd så får du utnyttja mig helt som du vill och gärna spruta ner mig. Du ska dock ”Dominera med kärlek”. Efterspel är något som är väldigt viktigt för mig så det är ett måste, samt kel, gos och gott om tid både före och efter sex.

Du är minst 26 år gammal och max 45 år, frisk, renlig, icke rökare, rakad eller ansad mellan benen. Du ska vara singel, poly eller leva i ett helt öppet förhållande eller liknande och jag vill att du bor i Karlstad eller mycket nära. Att träffas hemma hos mig är inget alternativ just nu, så vi får träffas hos dig eller på hotell. Jag gillar inte bajs, kiss, barn eller djur i sammanhanget, andra regler får vi gå igenom innan vi träffas. Friskhetsintyg är välkommet så vi slipper att använda kondom.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.