Kåta Brudar Kåta tjejer

Vill ha ett långvarigt KK förhållande

Vill ha ett långvarigt KK förhållande

Hej! Jag har länge funderat på att skriva en annons här och söka efter en knullkompis. Men har hela tiden funderat på vad jag egentligen vill ha, men det har jag kommit fram till nu. Jag söker efter en lite äldre kille/man/gubbe (vad ni nu vill kalla er) någonstans mellan 35-45 år som jag kan ha träffa regelbundet.

Men är jag inte sugen på sex, och det bara är närhet jag vill ha, då ska du ge mig det. Men är jag sugen på sex och sen bara lämna dig, då gör jag det. Vill jag ha båda delarna, både att vara social och sex så är det väl bara en bonus? Men jag inte vill ha flera olika knullkompisar, jag vill inte behöva oroa mig för könssjukdomar eller vem man egentligen träffar just då. Jag tycker dessutom att det är bättre om man lär känna varandra lite mer, för då blir det sexuella betydligt bättre, när man vet vad den andra vill ha.

Sen är det här med åldersskillnad ganska viktigt för mig. Men även om jag vill träffa en person som är kring 40 år, så vill jag ändå att den mannen ska se ung ut. Han måste vara stilig, och klä sig lite ungdomligt. Anledningen att jag dras till äldre män är för deras kunskap de har i sängen. Killar i min ålder är inte något för mig. Jag hoppas på att någon som passar in på det jag skriver hör av sig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.