Kåta tjejer

Vill suga kuk, kanske ha sex (men är gravid)

Vill suga kuk, kanske ha sex (men är gravid)

Hej. Jag vill lite då och då den närmaste tiden träffa en riktigt dominant, kinky, välutrustad man som gillar gravida kvinnor. (månad 5) Vill att detta utmanar mig fysiskt och framförallt psykiskt! Jag vet att jag är väldigt sugen på att suga kuk men kanske även vill bli påsatt med. Men jag vill inte att du bara kommer hit drar fram kuken, låter mig suga sen går lixom… Utan vill ha något lite mer utmanande…  Någon riktigt perverst, sexigt, förnedrande som till exempel rapeplay, cum play, osv. Ni sätter gränserna själva.  Skriv nu ett svar och berätta vad ni velat göra om ni vill ha en chans att förverkliga det med mig.

2 comments

  1. Jag är en kåt kille som bor i Kiruna och skulle vilja träffa dig och slicka din fitta och du skulle suga på min kuk och sen skulle vi knulla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.