Kåta Brudar

19 årig tjej söker kille för mys

Hallå där! Är en 19 årig tjej som älskar att testa på nya saker inom sex! Är intresserad av bland annat bdsm, men tackar inte nej till lite skön massage. Är en sprallig tjej som kort sagt älskar sex och mysiga stunder. Ser helst att ni som skriver är av nordisk härkomst samt inte är över 35 år. Kanske är det du som är min framtida kk? Eller ett inte night stand? Skriv annars får du aldrig reda på det! Kram

 

3 comments

  1. Hej va inne och spana och hoppas inte det är försent, din annons verkade intressant och skulle gärna prata mer, hör av dig till mig kik mjon1232

  2. Jag letar efter en man för regelbundet cool sex, jag älskar allt i sex, jag älskar att göra avsugning och jag älskar verkligen cunnilingus. Jag vill träffas och ge varandra nöje. Vi kommer att upprepa om så önskas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.