Kåta Brudar

Vill gärna testa på en trekant!

Jag och min tjejkompis hade vill gärna testa att ha en trekant tillsammans med en kille som kan hantera 2 kåta små odjur 😉 Vi båda gillar väldigt dominanta killar som kan behandla oss som sina egna små sexslavar. Vi älskar när någon beordrar oss att göra vad han önskar! Kommer förmodligen få väldigt många svar så kommer inte ha möjlighet att svara på så många. Men skriv hur en träff skulle se ut och vad du vill göra med oss. Så har du en väldigt mkt högre chans att få ett svar! Puss!

 

One comment

  1. hallo där jag är den ni söker älskar o slicka knulla länge med min 20 cm kuk då menar jag hella natten o älskar anal sex, jag är dominant , hör av dig .. jag kan boka hotell till oss om du inte ha bra plats kram av tuffkille

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.