Att vara alfahane gör henne också kåt
Kåta damer

Boss på dagen och en snuskig slampa på kvällen

Jag är ägare och chef för ett medelstort företag och driver företaget med järnhand. Det ansvar jag har för mina anställda och deras familjer tynger mig tungt. Men att vara alfahane gör mig också kåt. Kontrollerande, delegerande och ibland mobbande män får min slida blöt och lämnar blöta fläckar på mina trosor.

Mot kvällen när de anställda lämnar företaget förvandlar jag mig till en smutsig slampa och låter mig knullas på kopiatorn. Vill du komma till mitt kontor och slicka min våta fitta?

Sensationellt sex på bordet

Den varma saften droppar från mitt kön, mina trosor är totalt nerblötade, så jag kan inte gå hem. Mina bröstvårtor är svullna, min klitoris väldigt hård, jag är alltid kåt efter jobbet. Då vill jag göra det med en man, det vore jättebra om du kom och hälsade på mig.

Vi går in på bokföringen och gör det på fru Hansens skrivbord, hon är en väldigt prudentlig kvinna. Jag duschar aldrig före sex, jag luktar bara för mycket av svett och otvättade fötter för det. Jag är bara en smutsig slampa som går genom kontoret hela dagen i nylonstrumpor och pumps.

Knulla den smutsig slampan på kontoret

Kom förbi, slicka mina fötter, slicka slemmet ur mina trosor och knulla mig. Du kan sticka kuken i mig utan begränsning och vi behöver inte prata så mycket, jag är också mer av den tysta typen. Du knullar chefen, du drar din veke genom mina hål, vi har kul.

Jag är en dominant slampa och jag har många mörka hemligheter. Ibland tar jag ut sulorna ur städerskans skor, ja jag vet inte vad städerskan heter, men hennes skor ligger här. Innersulorna luktar fötter, jag luktar på dem och onanerar med dem till näsan.

Vad mer jag sysslar med och vad jag skulle vilja göra med dig, det är bäst att vi pratar om det privat. Det här är för oanständigt för allmänheten, skriv ett PM till mig.

Registrera dig, gå till min profil och skicka snabbt ett meddelande så att vi kan träffas snart.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *