En kåt lustängel som väntar bara på dig
Kåta tjejer

Erbjuder festkväll och kåt sexdejt i Lund

Hej, jag är en kåt lustängel och jag väntar bara på dig, om du känner för att ha en kåt sexdejt i Lund, så låt oss träffas. Jag är på humör för en fantastisk kväll bara med dig. Så först ut på stan, till disco, puben eller vad som helst.

Värma upp, dricka, ha kul, festa, för att sedan hamna i sängen och ha riktigt bra sex. Det skulle jag vilja uppleva med dig, en riktigt härlig sexträff och jag är inte en tjej som låtsas.

Har du någonsin varit i Lund? Fantastisk stad med fantastiska platser och jag ska visa dig de bästa. Oroa dig inte jag vill inte bli bjuden av dig, jag kan betala för mig själv så tro inte att jag bara letar efter någon som vill betala för min festkväll. Jag har tillräckligt med deg själv. Så trevliga män kan nu skriva till mig, snälla med ett foto.

En framtida relation kanske inte är utesluten om vi trivs ihop, men det är inte det huvudsakliga syftet med den här annonsen. Så skriv bara till mig och berätta vad du tycker är så härligt i sängen.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *