Kåta tjejer

Intim och het sex med en egen älskare

Intim och het sex med en egen älskare

Jag letar INTE efter enstaka nätter, utan en härlig man som kan vara en fast älskare. Du måste vara tillgänglig under många timmar för intim och het sex – snabba, härliga och kärleksfulla, heta och hårda sexmöte. Vi borde kunna träffas åtminstone varannan vecka.

Du bör helst vara en lång, yngre man – en gentleman med sinnet och hjärtat på rätt plats. Din personlighet gör hela skillnaden för mig. Jag stöder inte brukare av nikotin!

Formerna mina är fortfarande i bästa stil, jag har nära till skratt och måste beundras, smekas och njutas av rätt man, en ängel. DEN RÄTTA Mannen i mina ögon har det rätta formatet och ”brösthår”. Jag är en goodie så du borde inte bli chockad av en erövring!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.