Kåta tjejer

Letar efter avsugningsuppdrag

Letar efter avsugningsuppdrag

Hej! Jag är en ganska undergiven tjej som bara älskar att ge oralsex till killar! Jag är i en stadig knullkompis relation med en mycket dominant man, som är min master. Han har nu gett mig ett nytt uppdrag… att hitta en ung kille att suga av någon gång framför honom. Min master kommer inte att delta i leken, utan bara titta på och kanske runka själv när han tittar på oss…

De enda reglerna från hans sida är att killen är betydligt yngre än mig och att vi får komma hem till killen för att genomföra det här uppdraget. Kraven från min sida är att du är ren och hygienisk, rakad och frisk. Jag vill även byta bilder och chatta lite innan en eventuell sexträff. Skriv gärna ett meddelande om det här låter intressant för dig, svarar så fort jag kan!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.