Kåta Brudar Kåta tjejer

Kåt 18-åring söker..

Kåt 18-åringSöker en kille med lika stor sexdrift som jag själv, som inte bara vill träffas en gång, utan kontinuerligt. jag är oftast kåt, och då jag även är arbetslös så finns det som inga begränsningar om när vi kan träffas och inte 😉 Jag gillar det mesta, t.ex oralsex, vanlig sex, analsex, gillar att bli bunden, älskar att ta sperma i ansikte och mun, och svälja. Har mycket sexiga underkläder så som stay-ups, trosor av alla slag(spets, string), korsetter.. ni förstår 😉 älskar våta lekar, att bli slickad till fontänorgasm, svälja sperma, eller bara kleta ut den över mitt ansikte och mina bröst. Finns i Umeå, hör av er vid intresse, väntar ideligen och vill gärna kunna träffas redan måndag!

 

Klicka här för att svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej!!
    Kände direkt när jag läste din annons att vi skulle vara perfekta för varandra!! Gillar lite kinky och lite hårdare tag och min sexlust är helt crazy så kanske de finns en chans att vi kan ses. Kan tilläga att mitt paket räcker fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *