Kåta Brudar Kåta tjejer

Kåt kille för en stadig kk-relation

Kåt killeFinns det ingen som kan fånga min nyfikenhet;=D Vill träffa en charmig kåt kille för en stadig kk-relation. Tror att du är mellan 30-40 år, du är självklart singel, vill helst att du är välutrustad och att du gillar oss stora goa kvinnor som vet vad vi vill… Så om du vill lära känna mig får du börja med att använda tangenterna o knåpa ihop ett nice mess till mig…svarar inte på nå ”vill du knulla” eller ”när ska vi ses” ”och NEJ jag vill inte se dig visa upp dig över cam och NEJ jag är inte intresserad av foto på din kuk och NEJ jag tänker inte träffa dig redan efter 3 mejl…är bara slöseri med din tid…är kräsen och vet vad jag söker och vad jag vill ha. Måste finnas intresse ,attraktion och nyfikenhet till att lära känna dig. Frågan är bara om han finns här 🙂

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *