Kåta Brudar Kåta tjejer

kåt tjej på 30 år

kåt tjej på 30 årPerverst och kinky!
Heter Sara och är en kåt tjej på 30 år. Söker en eller flera killar/män som vet vad dom vill och har lust att träffa en fräsch tjej som inte backar då det handlar om hård, kinky sex. Jag älskar det mesta perverst som jag hittills stött på. Kräver analt, hård behandling m.m. Min fitta blir plaskvåt om du kallar mig slampa och hora eller fitta. Gillar du också hård sex, ta kontakten nu. Väntar.

Klicka här för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Man här som gillar att dominera och binda. Är 183 lång, väger 80, mörkt hår och blå ögon. Vänner och kollegor ser mig som en trevlig, positiv och glad man, men hade de vetat hur jag är med en kvinna så hade de nog fått en chock. Jag gillar att förnedra och få dig att känna dig som en riktig liten olydig slyna. Jag kommer att binda dig och göra allt det jag känner för.

  2. Jag är väldigt intresserad av att ha sex med dig och jag bor nånstans utanför stan typ blackeberg lite längre bort men det tar dryga 30 min för att komma dit, vart bor du jag skulle gärna träffa dig och sen ha sex med dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *