Har du någonsin knullat en kåt sexdocka
Kåta tjejer

Levande sexdocka erbjuder dig en sexdejt

Levande gummidocka och coseplay-älskare med förkärlek för latexmasker söker jag en man som också gillar detta spel. Vanställd till oigenkännlighet glider jag inte bara in i hudtät latex, jag glider också in i en ny roll genom denna förklädnad och mår bra som en levande sexdocka.

Har du någonsin knullat en levande sexdocka?

Ibland vill jag bara vara snygg, då tar jag på mig den vackra masken, gör håret snyggt och sätter på mig en söt liten klänning. Ibland vill jag se ut som en billig sexdocka, det har jag en mask för också. Jag gillar att bli passivt knullad, jag ligger där och låter det hända. Precis som en riktig sexdocka. Visst är jag varmare och mjukare, men lika undergiven och användbar.

Vad jag älskar att bara bli slängd på sängen. Det är inte mycket slickande som gör mig våt, kuken trycks djupt in i mitt kött med bara ett tryck och sedan blir jag knullad. Tre utbuktande hål väntar på kuken och de arbetas igenom det ena efter det andra. Från rövhålet in i munnen och sedan djupt in i fitthålet igen. Någonstans i mig sprutas det sedan och jag blir liggande där använd, jag älskar det så mycket.

Att användas på rätt sätt är en så skön känsla

Ofta köps dessa masker av män som vill se ut som en kvinna. Jag kan försäkra er att jag inte är tranny. Jag har gått på mangamöten i evigheter. Jag älskar att kunna röra mig obemärkt i en folkmassa. Räven knullade mig också på en animefest, jag vet fortfarande inte vem han var. Det var så jag kom att bli en levande sexdocka genom coseplayen. Ett användbart föremål som kan användas för att göra otäcka saker.

Några män stoppade in vibratorn i mitt hål och lät den surra i några timmar. Jag kan säga er att även en levande sexdocka kan bli blöt och läcka på lakanet. När jag sedan blir knullad darrar jag i hela kroppen, jag kan inte stoppa det. Har du någonsin knullat en sexdocka? Och hur är det med en levande sexdocka, har du haft en som jag förut?

Som en levande sexdocka håller jag mig väldigt stilla när jag knullar

Jag är en väldigt smal och ganska liten kvinna. Egentligen har jag en kropp som en 12-åring. På något sätt triggar jag genast igång skyddsinstinkten hos män. Å ena sidan är detta det barnsliga upplägget och det beror nog också på att mitt ansikte inte är fullt lika vackert. Detta förstärks av maskerna med de stora ögonen.

Den som ser mig med en mask och i en tajt latexdräkt vill bara knulla mig. Att ha sex utan mask är inte samma sak. Då är männen kärleksfulla och ömma. Med masken är de olika. Om jag inte kan se dem och de inte ser mig längre, då är de brutala och hänsynslösa. Det är så jag vill ha det. Det skulle vara fantastiskt att ha sex med en manlig sexdocka, då skulle man behöva flytta.

Var nu inte en groda, var en räv och hör av dig till mig. Jag kommer att vara din alldeles egna levande sexdocka och låta dig knulla mig. Och när du inte behöver mig längre, slänger du bara undan mig.

Klicka nedan för du har mycket tur, registreringen är för närvarande gratis, men det förblir inte alltid så. Du kan till och med skicka ett meddelande till mig gratis, är inte det ett bra erbjudande?

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *