En tjej som tycker det är häftigt att få en kåt smäll på rumpan
Kåta damer

Polsk städerska städar hemma hos dig naken

Jag är en klassisk nakenstädare. Jag har bara på mig mitt städförkläde när jag kommer till dig. När jag städar naken, plockar jag upp efter dig och städar din lägenhet. Hur länge kan du se mig hålla på och städa utan kläder utan att vilja ha sex med mig? Jag älskar att städa ditt hem och förföra dig på det här sättet.

Mitt korta hår och mina stora ögon, fylliga läppar och en härlig rumpa kommer att göra dig galen. Så jag springer genom din lägenhet sexig och naken och min lilla fitta väntar bara på en kuk. Jag kommer ofta att behöva böja mig ner för att rengöra golvet ordentligt.

Jag snubblar hela tiden över något i ditt stökiga hem, så jag måste böja mig ner framför dig hela tiden. Jag känner dina ögon på min rumpa hela tiden. De tänder på mig och min fitta blir ordentligt blöt. Det är inte lätt att koncentrera sig på att städa när allt man kan tänka på är att knulla.

När det är dags och vi inte kan låta bli varandra längre så ska jag inte bara putsa ditt golv utan också rengöra din kåta kuk med min mun. Jag är din privata städerska med vissa extrafunktioner och skulle därför inte kalla mig själv en hobbyhora.

Det är bara trevligt för mig att förföra män och jag är alltid sugen på att knulla. Ändå tar jag såklart gärna emot ett litet bidrag för mina specialtjänster. Jag skulle kunna vara din hemhjälp så att säga, och inte erbjuda sex för fickpengar.

Du är min chef, min arbetsgivare och du kan tryggt ge mig order. Jag lyder dig min herre. Stryk gärna med handen över mina ben i förbifarten, dessa oavsiktliga beröringar gör mig riktigt kåt. Självklart kan du också smälla till mig på rumpan om du känner för det. Det är ganska häftigt att få en kåt smäll på rumpan då och då.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *