Kåta tjejer

Oerfaren tjej söker en erfaren dominant man

Oerfaren tjej söker en erfaren dominant man

Söker efter en erfaren, dominant man som vill lära upp en mycket oerfaren tjej sexuellt. Det fungerar även bra med par där mannen är dominant. Vid en trekant kan jag gå med på att bli slickad, pullad och så vidare av en tjej men jag gör troligtvis själv inget med en annan tjej.

Du ska vara en man som vet vad du gillar och som inte är rädd att ta för dig ordentligt. Du är mycket dominant och du gillar att ha total kontroll över den tjej du knullar. Jag vill att du ska lära mig att ta emot dig och tillfredsställa alla dina behov (inom rimliga gränser) oavsett om jag sen själv njuter av det eller inte (normala gränser gäller, det får inte göra ont eller skada mig på något sätt).

Är jag duktig så berömmer du mig och är jag för omedgörlig så disciplinerar du efter behag. Orgasm är något du bara ger mig som belöning. Vi börjar med att prata en del via kik för att sedan eventuellt gå vidare till telefonsex för att sen längre fram träffas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.