Hon är en kåt trehålsslampa
Kåta damer

Sex i bilen med en trehålsslampa från Sundsvall

Om du letar efter en vanlig kvinna, hitta då någon annan, jag är extraordinär. Jag går bara på dejter utan förpliktelser, träffar dig bara för sex och kommer inte att blanda mig in i något förhållande. Från mig är det bara ett kort knull i bilen, eller så knullar vi på en parkbänk och så ses vi aldrig mer.

Jag gillar sex i bilen, bilen skakar i en halvtimme och sen är det bra. Du kan inte komma till min lägenhet och jag går inte hem till dig heller, det kan du glömma. Jag är en trehålsslampa och du kan knulla mig, men bara i parken eller i bilen.

Sex i bilen i Sundsvall

Jag tycker att parkbänken är trevligare än bilen, så jag sätter mig på dig och du kan bli förvånad om din kuk hamnar i min fitta eller i mitt rövhål. Sedan knullar vi, du kommer och jag försvinner in i nattens mörker. Det är så jag gillar det och det är det enda sättet vi gör det på.

Jag kan också ge dig en avsugning så att din kuk blir hård och stel, men du får inte mer, ingen ”kärlek”. Det är bara ett knull och inte början på ett underbart förhållande, det måste du kunna hantera. Du kommer inte att få mitt telefonnummer eller något annat, jag erbjuder dig bara mina tre heta hål.

Trehålsslampa med tre kåta hål

Du kan ta en bild av mig när jag ligger naken i din bil. Annars kommer dina vänner inte tro att du haft sex i bilen med en trehålsslampa. Du kommer aldrig att glömma det, för den som får knulla mig kommer att minnas det för alltid.

Du kan knulla mig hänsynslöst, riktigt hårt, det spelar ingen roll om jag blöder, det är en del av det. Jag kanske har könssjukdomar, du knullar mig ändå utan kondom för ingenting ska finnas mellan oss. Jag ser fram emot din stora kuk, din svettlukt och din krämiga sperma som kommer att hamna i eller på mig under dejten.

Sugen på en dejt med en kåt trehålsslampa? Registrera dig då snabbt, för det är enda sättet du kan komma till mig. Inget fungerar utan registrering, du kan bara skriva till mig efter att du blivit medlem här.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *