Kåta tjejer

Vill du ha en superkåt kvinna…?

Vill du ha en superkåt kvinna…?

Söker efter riktigt bra sex! Bra sex för mig är INTE sex med en man som bara tänker på sig själv och sina egna behov. Bra sex för mig är en man som verkligen älskar att tillfredsställa en kvinna med både sin kuk, fingrar och tunga. Någon man som verkligen älskar att slicka en fitta och som gärna vill få kuken riktigt skönt sugen i gengäld.

Jag söker också efter en härlig man, en man som tycker om att knulla länge och ibland gärna extremt hårt mellan varven, men med variation och ta det ömt och lugnt ibland. En man som gillar att lägga satsen lite varstans på kvinnans kropp när han kommer i härliga sprut, jag älskar nämligen spermakladd själv! Jag söker efter någon man som verkligen njuter av att en kvinna kommer länge och ordentligt, jag kommer själv extremt länge och får så rejäla orgasmer att jag därmed har svårt att vara tyst!

Du ska vilja att vi träffas ofta eftersom jag är för kåt för något annat helt enkelt, ett par tre gånger i veckan är ett absolut minimum för mig, men gärna oftare än så. Du bör också bo i närheten av Uppsala så klart så det är enkelt att träffas! Egentligen söker jag efter en riktigt dominant man här, men det är något jag har gett upp hoppet om för länge sedan, därför är den här annonsen skriven som den är!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.