Kåta tjejer

Sex på icke-bindande villkor

Sex på icke-bindande villkor

Jag är lite försummad och har inte så mycket erfarenhet, men älskar sex och har funnit att jag inte kan ha det så här längre i mitt liv… jag måste ta ett beslut. Mina begär är väldigt stora och på samma sätt bör det vara för dig, sen vill vi utforska varandra längs vägen. Där vi leker med ett annat par eller tar en omgång i ett gangbang.

Oavsett om du är gift eller i ett parförhållande så spelar det ingen roll för mig så länge vi har vi rena linjer från början och att vårt förhållande är 100% hemligt för alla utom oss. Singel man är också ok:). Jag är en karriärkvinna men har massor av tid för härliga och snuskiga möten med dig. Både dag och kvällstid men du behöver ha möjligheter att träffas ofta och länge, inte bara för 2 timmar åt gången, jag bryr mig inte om att slösa bort tid, men sex bör få ta tid… Jag vill höra från dig, kemin är avgörande och borde vara i toppen…

Jag har en D-kupa och runda former som du måste älska att utforska och en vilja slicka mig var som helst på kroppen och jag menar över ALLT. Jag älskar tvål och vatten som du… feminin är jag också. Du är mellan 45 och 55 år. Vill inte ens tänka på engångs äventyr. Min profil är allvarligt menad och så borde ditt svar till mig också vara. Tack. 100% diskretion lovas och förväntas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.