Kåta Brudar Kåta tjejer

Vill ha en dejt (sex) med en gentleman

Vill ha en dejt (sex) med en gentleman

Nu är det dags för mig att träffa en gentleman för en dejt. Med dejt så menar jag en middag ute på en fin restaurang och möjligen sex efteråt om du uppfört dig som en riktig gentleman under kvällen. Jag är inte ute efter ett seriöst förhållande, bara någon att gå ut med och kanske sex. Det behöver inte vara något extravagant utan det räcker med en enkel middag på en fin restaurang. Vid en eventuell fortsättning på kvällen så får det bli hemma hos dig och inte hos mig. Träffas vi en gång så betyder det inte att vi måste träffas igen, det beror helt på om du lever upp till mina krav. Så till att börja med så förvänta dig inte mer än bara en enkel dejt.

Krav: Minst 185 cm
Ålder: 30-45 år.

Viktigaste kravet är dock att du är en gentleman, vilket betyder att du skall kunna uppföra dig i sällskap, ha vett och etikett och kunna föra en intressant diskussion under kvällen. Det spelar ingen roll om du är lite överviktig men vill inte att du är tjock! Jag svarar inte dem som inte har någon bild i sin profil eller som inte uppfyller mina övriga krav. Så ladda först upp en bild i din profil om du inte vill slösa bort både din och min tid med onödiga meddelanden. Observera att jag förmodligen inte kommer att hinna svara på alla meddelanden jag får. Sist jag hade en annons inne fick jag hundratals svar på den. Det är inte min avsikt att strunta i att svara men det tar alltför lång tid att läsa och svara på alla meddelanden men jag ska göra mitt bästa, som alltid.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.