Kåta tjejer

Vill ha het och porrig sex….

Vill ha het och porrig sex....

När jag äntligen hittade mitt eget guldkorn här, ja då blev det tyvärr bara några gånger med fantastiskt njutning, men vilken otroligt skön, ung man det var. Men nu har han tråkigt nog flyttat till London och fått det drömjobb han vill ha, så nu letar jag en ny knullkompis, ja, om det nu finns någon annan som kan ge mig det han gav mig, fast det tror jag helt säkert det måste finnas.

Så är du en ung kille, snygg, som vet vad stil och finess är, du är helt heterosexuell och söker inte efter lekar på flera, din profiltext ska dessutom matcha ditt meddelande till mig. Jag söker bara efter vanlig sex fast riktigt het med passion och riktig glöd, så vill du testa olika kinky saker, klicka då bara vidare. Vill att vi ses ett par timmar ibland och bara njuter skönt med varandra, inget fika, bio eller annat socialt umgänge. Är du helt rätt för mig så har jag plats att träffas på och då blir det oftast sen eftermiddag eller tidig kväll…

puss o kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.